Tanken bag risten

Med Gastroristen™ ser du resultatet af Carl Christian Bach’s mission: en lettere måde at tilberede og rengøre en af de mest brugte redskaber i det danske køkken: grillristen.

Gastroristen™ er opfundet af blikkenslager, smed, byggekonstruktør, fagskolelærer,
bådebygger, ballonskipper og ikke mindst madkunstner, Carl Christian Bach.

Opfindelsen er egentlig 20 år gammel og har fået nyt liv i 2021, hvor mange er begyndt at gå mere op i madlavning, kvalitet, samt at mindske tiden til rengøringen derefter.

Træt af umulig og tidskrævende rengøring efter et godt og velforberedt måltid, fandt han på at bukke risten uden samlinger i ét rustfrit stålstykke, så rengøringen blev let og maden ikke brænder på.

På den gennemtænkte 6 mm tykke rustfri kirurgiske stål rist, er der stort set intet der brænder på. Rengøringen tager ca. 30 sekunder. Ja, du læste rigtigt; da alt du behøver er en opvredet klud til aftørring af risten, som med sin form giver rigelig plads til at arbejde med kluden – så det kun ca. 30 sekunder at rengøre den.

Skulle noget stegefedt alligevel snige sig fast på stålet, så brug endelig en stålsvamp – det tåler den sagtens.

I samarbejde med Morten Ladefoged har Gastroristen™ fået en renæssance.

Du kan i øvrigt glæde dig, for der er flere Gastroriste™ på tegnebrættet, både til det private og det professionelle køkken.

Godkendt af Fødevarestyrelsen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kontakt os!

Har du spørgsmål eller kunne du tænke dig at blive forhandler af vores Gastroriste™?
Udfyld formularen og bliv kontaktet indenfor få dage.

© C. C. Bach

da_DK