Hvordan bruger jeg Gastroristen™?

Gastroristen™ kan anvendes over det hele, i ovnen, på grillen eller over bålet. Direkte på varmen eller i et ildfast fad. Det er kun fantasien der sætter grænserne.

Rengøring af Gastrorist 1

Faktisk blev Gastroristen™ til, fordi ristens opfinder Carl Christian Bach, var træt af umulig og tidskrævende rengøring efter et godt og velforberedt måltid.

I denne video viser vi hvor nemt rengøringen egentlig er.

Rengøring af Gastrorist 2

Gastrorist 2 har vi lavet så du kan udnytte pladsen i din ovn maksimalt.

I denne video viser vi hvor nemt rengøringen er.

I ovnen

Når du laver mad derhjemme er kan du med fordel benytte Gastroristen™ i et ildfast fad. Læg f.eks. din steg, fisken eller kyllingen på risten og kartofler og grøntsager under, så kan kødet dryppe ned på på det hele, på den måde får du et lækkert resultat.

Gastroristen™ er lavet i rustfrit stål

Du kan roligt lægge dine madvarer direkte på den rustfri rist. Gastroristen™ er behandlet således, at den ikke afgiver giftige dampe.

Den holder optimalt på varmen og har derfor praktiske håndtag i siderne. Husk at bruge grillhandsker eller anden varmebeskyttelse til dine hænder.

Brug Gastroristen™ når du griller

Når du griller hjemme, har du ofte en grillrist der passer til den grill du har valgt. For at få mest muligt ud af dit kød og dine grøntsager, kan du vælge at sætte din rustfri Gastrorist™ ovenpå den originale grillrist og dermed hæve maden et niveau længere over varmen. Du kan placere flere Gastroriste™ med kød, fisk og grønt for at adskille maden og gøre det muligt at varme de forskellige typer mad, på forskellige varmegrader.

Fordelen er også at Gastroristen™ er virkelig nem at rengøre i forhold til standard grillriste.

Gastroristen™ kan vendes

Når du er klar med grøntsager, fisk og kød, er udfordringen ofte: hvordan får jeg plads til alt på én gang, så vi kan spise det samtidig?

Med Gastroristen™ har du flere muligheder. Den kan vendes så maden kommer tæt på varmen eller vendes så maden kommer lidt længere væk fra varmen. Man kan også lave maden i et fad hvor der kan ligge grøntsager eller kartofler under, mens kødet ligger ovenpå og giver smag.

Tag Gastroristen™ med på tur

Den fylder ikke meget i tasken og kan let rengøres inden du pakker den ned igen. På Gastroristen™ kan du lave både kød, fisk, kylling og majs. Har du en foliebakke med kan kartoflerne eller grøntsager ligge under kødet.

Mange af os nyder sommeren i naturen. Det kan være til stranden, i skoven eller overnatning i Shelter.

Kender du det, du har brugt timer på at snitte og hakke og komme i små beholdere, så alt er forberedt? Så er der ingen grillrist når du når frem til bålet eller også er den helt groet til med gammelt fedtstof.

Her er Gastroristen™ velegnet, da du ikke behøver at tænke på hvordan forholdene er der hvor du “slår lejr”. Er der kun en bålplads, slipper du også for aske i maden.

Brug Gastroristen™ sammen med din engangsgrill

Der er bare ikke noget mere trist, end smagen af kød, grillet tæt på optændingsbriketter i en engangsgrill.

Gastroristen™ kan sættes ovenpå din engangsgrill. Det skaber lidt afstand til optændingen og giver mulighed for et lidt lækrere resultat.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kontakt os!

Har du spørgsmål eller kunne du tænke dig at blive forhandler af vores Gastroriste™?
Udfyld formularen og bliv kontaktet indenfor få dage.

© C. C. Bach

da_DK